0 Εκλογές στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Εκλογές στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Έγιναν σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου 2017 από τις 11 πμ έως τις 2 μμ και από τις 5 μμ έως τις 7 μμ στο Φουαγιέ του Αναγνωστηρίου Αγιάσου οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Αγιάσου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Προσήλθαν και ψήφισαν ενενήντα ένα (91) μέλη. Εξελέγησαν όλοι οι υποψήφιοι, οι οποίοι έλαβαν τους παρακάτω σταυρούς προτίμησης (αναγράφονται με την αλφαβητική σειρά του ψηφοδελτίου):
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
  1. Αμπουλού Φραγκούλα του Δημητρίου (43)
  2. Βεργάμαλης Δημοσθένης του Κωνσταντίνου (40)
  3. Καρέτος Δούκας του Ευστρατίου (58)
  4. Κουταλέλλης Παναγιώτης του Ηλία (45)
  5. Παροίκος Γεώργιος του Κωνσταντίνου (55)
  6. Ρούσσας Κωνσταντίνος του Ευστρατίου (77)
  7. Τζαννής Δημήτριος του Παναγιώτη (84)
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
  1. Κουτλή Σοφία του Ευσταθίου (69)
  2. Λεβέντης Γεώργιος του Ιωάννη (46)
  3. Τζανής Γεώργιος του Παναγιώτη (69)

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος της νεολαίας μας.  

read more "Εκλογές στην «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»"

0 ΕΞΗΝΤΑ ΜΙΑ (61) ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΖΩΗΣ !!

ΕΞΗΝΤΑ ΜΙΑ (61) ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΖΩΗΣ !!
Και η 8η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 (9 πμ – 3:30 μμ) η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου ήταν επιτυχής, αφού προσήλθαν εξήντα επτά (67) εθελοντές από τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι εξήντα ένας (61). Ανάμεσά τους και αρκετοί γονείς που έδιναν το παράδειγμα στα παρόντα παιδιά τους. Τους συγχαίρουμε όλους και ευχόμαστε να είναι πάντα χορηγοί ζωής στο συνάνθρωπό τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς Ελένη Μπαρέτα και Αντώνη Τσιώνη, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Φωτεινή Κυριακού, Χριστίνα Τζανέτου και Μαρία Κακαβούλια και τον οδηγό Μιλτιάδη Γρ. Τσουκαρέλλη, που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Επίσης τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγιάσου που στηρίζει τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες.
Οι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, θα το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.
Αγιάσος 7-5-2017
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥread more "ΕΞΗΝΤΑ ΜΙΑ (61) ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΖΩΗΣ !!"

Ένα βίντεο από το χωριό μας

 
>