0 Τιμητική διάκριση Αναγνωστηρίου Αγιάσου από τον Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Λέσβου και από την 98 ΑΔΤΕ "Αρχιπελάγους"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑΓΙΑΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Λέσβου γιόρτασε την Κυριακή των Ευχαριστιών. Σε συνεστίαση των μελών και των φίλων του στη Μυτιλήνη οι διοργανωτές τίμησαν το Αναγνωστήριο Αγιάσου για την πολύχρονη προσφορά του στον πολιτισμό της Λέσβου.
Την τιμητική διάκριση παρέδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Λέσβου κα Ντόρα Πολίτη  στον Αντιπρόεδρο του Αναγνωστηρίου κ. Παναγιώτη Σκορδά.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια της Λέσβου κερδίζοντας το χειροκρότημα.
Έπαιξαν οι: Σοφία Κουταλέλλη, Ουρανία Αργύρα, Θεοδώρα Ρούσσα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς. Τραγούδι: Σοφία Σκορδά, Κρουστά: Βασίλης Αμπουλός, Κιθάρα-Διδασκαλία: Κώστας Ζαφειρίου.

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης από την 98 ΑΔΤΕ  "Αρχιπελάγους" εκδήλωση-εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην πλουσιότατη εκδήλωση που περιελάμβανε ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν και τα 
Σαντούρια του Αναγνωστηρίου και ο αντιπρόεδρος, φιλόλογος κ. Παναγιώτης Σκορδάς. 
Έπαιξαν οι: Κωνσταντίνα Τσέλα, Ουρανία Αργύρα, Θεοδώρα Ρούσσα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς. Κρουστά: Βασίλης Αμπουλός, Κιθάρα-Διδασκαλία: Κώστας Ζαφειρίου.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ  υποστράτηγος Σταύρος Τσερπές τίμησε με ειδική πλακέτα το Αναγνωστήριο Αγιάσου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς το "κοιτίδα και κιβωτό πολιτισμού". Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παναγιώτης Σκορδάς.
Και στις δύο εκδηλώσεις ο Αντιπρόεδρος μετέφερε τις ευχαριστίες του Προέδρου και του Δ.Σ του Αναγνωστηρίου, τονίζοντας ότι το  Ιστορικό Πολιτιστικό Σωματείο της Αγιάσου αγωνίζεται καθημερινά τόσο για τη λειτουργία των τμημάτων του, της Bιβλιοθήκης και του Μουσείου του  όσο και για την αποκατάσταση του θεάτρου του που έπαθε τεράστιες ζημιές τον περασμένο Ιανουάριο.










Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>