0 Το Αναγνωστήριο έκοψε την πίτα του. Καταιγιστικός ο απολογισμός δράσης του 2016!

Το Αναγνωστήριο έκοψε την πίτα του
Καταιγιστικός ο απολογισμός δράσης του 2016!
Ανήμερα των Φώτων, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 στις 6 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Αγιάσου η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών και Φίλων του Πνευματικού μας Κέντρου.
Μετά την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κλεάνθης Κορομηλάς παρουσίασε τον πλούσιο απολογισμό δράσης της περασμένης χρονιάς και τον προγραμματισμό της επόμενης, συνοδεύοντας την ομιλία του με παρουσίαση σχετικών διαφανειών στη γιγαντοοθόνη. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του 2016 από τον Ταμία του Αναγνωστηρίου Δημοσθένη Γ. Σκλεπάρη. Η εκδήλωση έκλεισε όπως κάθε χρόνο με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου, όπου διδάσκουν ο Κώστας Ζαφειρίου και ο Παναγιώτης Πρ. Σουσαμλής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Θόδωρος Βαλσαμίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγιάσου κ. Προκόπης Τσαμπλάκος, ο τέως Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος, ο τέως αντιδήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Μουτζούρης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών μαζικών φορέων.






Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter
 
>