0 Τιμητική εκδήλωση στο Θεόφραστο Γέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών (ΦΣΑ) της Αθήνας και το Αναγνωστήριο «Η Ανάπτυξη» Αγιάσου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Λέσβιου παιδαγωγού και συγγραφέα ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ ΓΕΡΟΥ, την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 και ώρα 9 μμ διοργάνωσαν τιμητική εκδήλωση στο κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου.
Για τον  Αγιασώτη πρωτοπόρο παιδαγωγό μίλησαν ο επίτιμος πρόεδρος του ΦΣΑ και διευθυντής του περιοδικού «Αγιάσος» Γιάννης Χατζηβασιλείου και οι εκπαιδευτικοί Γιάννης Παπάνης και Γιώργος Ξενέλης. Προβλήθηκε σχετικό φωτογραφικό υλικό. Χαιρετισμό απηύθυναν η Ειρήνη Καραφύλλη-Οικονομίδη, εκ μέρους του προέδρου του ΦΣΑ Παναγιώτη Σταυρακέλη, και ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Κλεάνθης Κορομηλάς. 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος του ΦΣΑ Βασίλης Λούπος απένειμε ξυλόγλυπτη τιμητική πλακέτα στη χήρα του τιμώμενου Βάνα Κανιμά-Γέρου.




read more "Τιμητική εκδήλωση στο Θεόφραστο Γέρου"

0 Συναυλία στο Κινηματοθέατρο από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στις 9 μμ το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου Αγιάσου δίνει συναυλία στο Κινηματοθέατρο του Πνευματικού μας Κέντρου. Δεκάδες παιδιών μας, μαθητές του μουσικοδιδάσκαλου Κώστα Ζαφειρίου και ταλαντούχοι σκυταλοδρόμοι της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης, θα παρελάσουν από τη σκηνή του θεάτρου παίζοντας σαντούρια, μπουζούκια, τζουράδες, κιθάρες, τουμπελέκια και ανασταίνοντας παλιούς νοσταλγικούς παραδοσιακούς σκοπούς της Λέσβου και της Μικρασίας και αγαπημένα νησιώτικα και ρεμπέτικα τραγούδια. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


read more "Συναυλία στο Κινηματοθέατρο από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Αναγνωστηρίου Αγιάσου"

0 Εκδήλωση – Αφιέρωμα από το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου διοργανώνει Εκδήλωση – Αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο της Τούλας Τσοκαρου – Μητσιώνη την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου.
Ομιλιτές:
Παναγιώτης Σκορδάς, φιλόλογος
Γιώργος Ξενέλλης, δάσκαλος

read more "Εκδήλωση – Αφιέρωμα από το Αναγνωστήριο Αγιάσου"
Flag Counter
 
>